Wie is bozanova? - bozanova

Wie is bozanova?

Mijn prehistorie
Ik heb in 1985 de eerste stappen op IT-gebied gezet, toen ik de documenten-uitwisseling van het bedrijf waar ik werkte moest automatiseren.

Mijn thuis
Vanuit de Pijp in Amsterdam ben ik afgezakt naar het zuiden van het land en woon ik nu in Bergen op Zoom. In die tijd heb ik van zes huizen door verbouwingen en opknap werkzaamheden mijn thuis gemaakt.

Mijn hobbies
Computeren doe ik ook voor mijn plezier. Ik maak graag mijn eigen digitale muziek, monteer films en foto’s en speel graag een goede videogame op zijn tijd.

Waarom?
Door mijn pensioen in 2017 heb ik Bozanova opgericht. Met mijn eigen bedrijf wil ik van mijn hobby’s mijn werk maken. Naar mijn idee ben ik namelijk nog lang niet klaar met ‘werken’!

Mijn motto
‘Niets is onmogelijk’! Door deze instelling heb ik me nooit laten tegenhouden voor soms op het eerste gezicht onmogelijke klussen. Maar na elke realisatie werd ik technischer en handiger.

Mijn vrijetijdsbesteding
In stilzitten ben ik niet zo goed: mountainbiken, hardlopen, wandelen, fietsen, fotograferen, filmen, lezen, muziek maken en gitaar spelen zijn mijn grootste tijdverdrijven.