HOUT- EN SCHILDERSWERK - bozanova

HOUT- EN SCHILDERSWERK

HOUT- & SCHILDERWERK
Houtwerk
Bij houtwerk kun je denken aan kozijnen, plinten, lambrisering, houten vloeren, plafonds en (grotere) houten constructies. Het is belangrijk om te weten dat hout werkt en hoe het werkt alvorens je er ook echt mee aan het werk gaat. Verschillende houtsoorten vragen om een eigen aanpak, bewerking, afwerking en onderhoud. Ik heb veel ervaring in het (aan-)bouwen van woonruimtes met een houten fundering, maar ook in het maken van meubels.
Schilderwerk
Wanneer je een goede (houten) basis hebt, is het natuurlijk leuk om het mooi af te maken. En goed schilderwerk gaat jaren mee wanneer je weet wat je doet en hoe je het moet doen.
Een voorbeeld: Muren en plafonds schilderen.

Je kunt er gelijk met een verfroller tegenaan vliegen en na een paar uur van een afstand het resultaat bekijken en denken: dat heb je mooi gedaan!

Wanneer de volgende dag de verf is gedroogd, zie je dat het toch wel een beetje onregelmatig is geworden. Had je er aan gedacht om alle te verven oppervlakken stof- en vetvrij te maken? Dat is een van de meest vergeten voorbereidende werkzaamheden bij het schilderen.

Daarnaast is het belangrijk om goed af te plakken met de juiste tape, goede kwaliteit kwasten en verf te gebruiken en weten wanneer je het moet bijwerken om er langdurig van te genieten.
Voor schilderwerk binnen en buiten, hoog en laag, grote en kleine oppervlakken kun je bij Bozanova terecht.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *